Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

søndag 21. november 2010

Push the tempo...

...synger Fat Boy Slim, en sang jeg forøvrig må huske å få inn på spillelisten.

Dagens mål var nettopp å sette opp farta. Og da ble det et naturlig valg å trekke inn på SATS  istedet for å halke rundt ute.
Jeg hadde bestemt meg for å kjøre 1000 meters intervaller, men var usikker på hvor mange jeg skulle orke.
Det ble tilslutt 4 med tempo på 4.26, 4.22, 4.20 og 4.24- 4.18 min/ km. Pausene ble på 3 min, ca. 500 meter.

Intervallene var helt ok, men jeg følte det ble litt à la 4x 4, og konkluderer med at jeg liker bedre feks. å kjøre pyramide på 1-2-3-4-5-4-3-2-1 min med halve tida på pauser.
Tempo er jeg litt usikker på; det var jo tungt men jeg klarte å kjøre opp tempo de siste 250 meterne. Burde jeg da kjørt bittelitt raskere hele veien? Hmm, ikke godt å vite.

Uansett, nå er denne treningsuka over og jeg kan notere meg 37 km løping. Det er nærmere 40 km enn 30 km, og da er jeg fornøyd.

Nå synker jeg ned i sofaen med min livrett; Wasa havreknekke (burde være sponset av Wasa, da jeg på en gjennomsnittlig dag drar i meg 9 knekkebrød...) og en kaffe latte og leser siste nr. av Aktiv trening.

2 kommentarer:

  1. Fytterakkern så fort du løper! :)
    Burde løpe intervall på mølla jeg også, men det føles dobbelt så tungt som å løpe ute... Og så må man jo trykke som febrilsk på tempojusteringsknappene, eller kan man gjøre programinnstillingene på forhånd?

    SvarSlett