Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

Triathlon

 2014: jeg står på startstreken i haugesund Ironman 70.3

 2013- 'det store målet'- Oslo triathlon13.08.2011 står jeg på startstreken på Oslo Triathlon, kort distanse. 
500 meter svømming
23 km sykling
5 km løp.
Dette krever forberedelser, fysisk, mentalt og ikke minst materielt.


 13.08.2011 Oslo Triahlon
Racerapport

01.07.2011
Treninga har begynt for alvor
 Eller alvor og alvor, men nå er den mer rette mot triathlon, i det minste.
Sykkelen er en drøm. Litt uvant med så liggende stilling, og hendene dovner i nedoverbakker (brems, brems!) Den mangler gir til de tyngste bakkene (eller er det jeg som mangler styrke?) men på slettene går det så det suser!
Jeg har kjøpt våtdrakt fra Wiggle og får den forhåpentligvis i posten innen en uke. Den skal brukes flittig på hytta. Crawlingen er ikke blitt evsentlig bedre, da jeg ikke får svømt så mye jeg skulle ønske, men det går fremover.
Og løping etter alt det andre blir en ny utfordring, men her er det bare å øve!
Jeg er ved godt mot.19.04.2011
Status er at jeg er på G.

Har landet på at jeg trolig ikke investerer i en ny sykkel, da jeg håper å få låne en doning, men også fordi alle feriepengene er bundet opp i tur til New York  (mer om det en annen gang).  En racer ville nok blitt stående mye i boden, da det ikke er praktisk til hverken frakt av barn til barnehage eller på de tidligere omtalte sykkelveiene. Og så synes jeg rett og slett det ikke er så gøy å sykle (sorry Thrude). Kanskje det endrer seg når jeg får litt mer trøkk i tråkket?

Når det gjelder svømming, sliter jeg fortsatt med å fullføre en lengde med crawl, men jeg drukner ikke. Bryst går også bra.

Og når det kommer til løping, så skal jeg bare gjøre unna  Sentrumsløpet. Og halvmaraton i Göteborg. Og New York Mini. skal jeg konsentrere meg om å løpe fort og kort.

Ja, så jeg føler meg rett og slett litt gal som gjør dette av fri vilje. Men, jeg får mye, variert trening.

20.02.2011: Ikke mye å skryte av
14 dagers ubegrenset tilgang på basseng under åpen himmel, varm og deilig både i vann og på land, et hav av tid...dette burde jo gjøre meg til supersvømmer'n. Eller?
Jeg har trent, tro meg. Hatt mange nær drukning-opplevelser. Men om det blir bedre? Knapt. Jeg angrer. Jeg angrer bittert.Status 30.12.2010: Svømmekurs i boks!

Tirsdager fra 18.01 plasker jeg rundt på Lambertseter bad, i håp om å lære meg kunsten å crawle.Det blir noen hektiske tirsdager forøvrig, da jeg har timer på SATS kl. 1900, og gjerne vil hjemom og si hei til familien. Kurset blir også avbrutt av to ukers ferie i Thailand, men jeg er ikke kjent for å ta ferie fra trening, så det går bra.
Har gått til innkjøp av svømmebriller som visst nok skal være bra; Aqua Sphere kayanne. De bør holde tett!


Status 08.12.2010: påmeldt og optimistisk.

Svømming: Har undersøkt ulike alternativ til svømmekurs. Jeg kan og liker forsåvidt å svømme, men crawl behersker jeg overhodet ikke. Strater øving under Thailand-ferie i februar, og planlegger mange fine turer i Randsfjorden til sommeren. Har jo krysset dette vannet tidligere, en distanse på 1300-1400 meter. Må kjøpe svømmebriller og våtdrakt.

Sykling: Ny sykkel skal kjøpes inn. Ikke bare for denne konkurransen, men fordi jeg har seriøse planer om å sykle aktivt til/ fra jobb til våren. Det er ca. 11 km hver vei, og går nok adskillig fortere med sykkel enn med NSB! Lurer på hvor mange kronasjer jeg skal spandere på sykkelen. Er redd for at når jeg dukker opp hos en forhandler og nevner ordet triathlon, så drukner de påfølgende "for moro skyld" og "amatørnivå".Har sjekket ulike sykler på nette og her snakker vi pris på lik linje med bruktbil. Så absolutt ikke aktuelt! Max. og da mener jeg max er 10 000.-!

Løping: Dette tar jeg med knusende ro. 5 km, full fart, I fix.
Thats the spirit!