Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

fredag 3. juni 2011

Intet nytt under sola

Denne ukas trening startet med en særdeles våt affære. Av alle morgener valgte jeg nemlig tirsdag som sykle-til-jobben-dagen. Min hobbymetrolog mann mente jeg ville rekke til byen før syndefloden satte inn, men han er ikke akkurat Tobias i tårnet. På vei til barnehagen med minstejenta dryppet det lett, vel ute av døra der var jeg kliss klass etter 30 sekunder. Men jeg tråkket på og kom meg frem, selv om jeg var noe flau der jeg smatt inn hovedinngangen til Røde Kors.

Onsdag løp jeg til jobb. Egentlig hadde jeg en date med Marit, men beinhinnene hennes satte en stopper for en behagelig slarvetur. Så utrolig tungt det var alene! Godt jeg valgte turen over Nordstrand, bakken ned forbi Sjømannskolen var etterlengtet. Hjem fra jobb tok jeg sykkelen igjen, i deilig sol, men ganske kraftig vind.

Apropos sol, hvem skrudde på termostaten brått? Vel er jeg glad i sol og sommer, men dette ble et sjokk for mitt nordiske legeme. Pyramideintervalløkta på mølla idag ble særdeles svett; såpass at damen ved siden av meg (som jeg forøvrig veksler noen høflighetsfraser med) kommenterte det. Jo takk, jeg vet jeg svetter (....men det ville du også gjort hvis du hadde i tatt i litt!!!!)

I helgen har jeg SATS jobbing på timeplanen. Egentlig er det rom for å skvise inn en liten langøkt på søndag, men min venninne Thrude har lokket meg ut på livet . Og jeg kan ikke være så blodseriøs elitemosjonist at jeg sier nei til en som låner bort denne til meg:
Hvorfor øvelseskjøre med Volvo når du kan få kjøre Ferrari?

Dette er en temposykkel, så jeg må virkelig øve, ikke bare trene. Alt oser visst nok av aerodynamikk (bortsett fra jeg da). Det ekleste er at bremsene ikke er så lett tilgjengelige som på en racer, men nå skal jeg vel ikke bremse så mye heller? Har ikke fått finjustert den enda, men tror jeg skal ta en runde rundt i nabolaget imorgen.
Unna vei, her kommer jeg, HELE GATA BØR FLYTTE SEG!

7 kommentarer:

 1. Lekkert, drikult, tøft og alle andre superlativer i den gata :-) du skal få kjørt deg på temposykkel og JA, her må du ØVE, nytter ikke å se på denne doningen, den må tas i bruk og det kjapt! du blir helt klart et råskinn på temposykkel..... glad jeg ikke skal konkurrere mot deg i oslo tri assa, jeg hadde fått real grisebank!!! ;-)

  SvarSlett
 2. Urk, det sitter langt, langt inne å avlyse en date... Men vi må få tatt det igjen snart! Leggene er så godt som friskmeldt etter dagens løpetur. Og fytterakkern for en nydelig doning. Misunner deg den!

  SvarSlett
 3. Nei, man slenger ikke akkurat Rema1000 posene på styret på den der. Du får ønske deg noen sykkelturer sammen med Thrude også, så får du nok kjørt deg ;o)
  Tror forresten det kan bli varmt i New York, så litt høytemp-trening er nok bare bra. Da er det verre med meg, i California er det bare grått og kaldt (men shorts-løpevær, heldigvis).

  SvarSlett
 4. Hvor parkere man slike sykler om natta
  , lenket til sengestolpen? -)

  - er jo rent sommerbliss å komme inn her nå med alt dette vannet, vil bare bade.
  Nabomølledamer er forresetn det dummeste med treningssenter, spesielt de som lukter parfyme og hårspray.

  God helg og lykke til med syklinga!

  SvarSlett
 5. Haha, blir du ikke svett på spinning skal du bare klappe igjen! :)

  - Kos deg med sykkelen!

  SvarSlett
 6. Wow - litt av en sykkel!! Har virkelig ikke greie på det, men den der så ganske så rå ut. Enig i at man ikke henger Rema-poser på styret, liksom. Varmen kom plutselig, men det er bare å nyte den! Temperaturen synker igjen utpå dagen i dag sies det. Krysser fingrene på at værmelderne ikke vet hva de snakker om. Håper "livet" ble bra - det hører med, og lykke til med syklingen!

  SvarSlett
 7. Det kommer nok et fyldig innlegg når jeg har fått prøvekjørt den tingen der. Den står forøvrig på terrassen,4 meter over bakken.

  SvarSlett