Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

tirsdag 7. juni 2011

The Big Apple!

New York neste!
På torsdag pakker jeg pikkpakket mitt (I'm travelling light though, siden det sikkert skal shoppes både det ene og det andre) og vender nesa vestover. Over den store dammen venter Ingunn og New York Mini.

Løpet går lørdag morgen kl 0800 og er 10 km, rent kvinneløp. 5-6000 deltakere, med mye elite i teten.
Startfeltet i NYRR New York Mini 10 K

Løpet er i år, som seg hør og bør, dedikert Grete Waitz.
Litt uklart,  bedre beskrivelse finner du her
Jeg er litt usikker på dette løpet, både fordi jeg har hørt at Central park faktisk er litt kupert, men også fordi start er rimelig tidlig, og jeg eventuelt har jetlag. I tillegg har det vært svært varmt i NY den siste uka, oppimot 35 grader. Heldigvis ser det ut til å bli mer løpevennlig vær mot helgen.

Og så var det den treningen da. På den fronten kunne, burde, skulle jeg sikkert gjort ting bedre, annerledes, mer, mindre osv. Men, det er som det er og det blir som det blir (fritt sitert etter John Carew). Jeg har løpt, langt og kort, med høy og lav intensitet. Og fått stort sett fått til èn skikkelig intervalløkt i uka.
Den siste krampeløpinga foregikk på mølla igår. 2x (5x 400 m) med 200 m pauser. Hastigheten var i overkant av 14km/t, og de første fem var med 0.5 % stigning. En bra økt med mye futt i bena. Så jeg er optimistisk ift. å kunne i det minste nærme meg pers'en på 46.21. Men jeg prøver å  legge tid og forventninger på hylla, her skal det først og fremst oppleves!

Juni betyr nei til kollektiv trengsel, ja til muskelkraft! Jeg har som mål å sykle eller løpe til og fra jobb hver dag. Vått idag igjen, men da går det kanskje enda kjappere? Det er rart det der; selv når jeg er kliss klass til skinnet, prøver jeg likevel febrilsk å finne ly for regnet når sykkelen skal låses. Heldigvis er det ikke kaldt i lufta.

Ikveld er det SATS og yoga, en kjærkommen avveksling fra svett utholdenhetstrening. Dessuten trenger denne skrotten all den tøy og bøy den kan få!
Solhilsen A7 kommentarer:

 1. God tur til New York, og lykke til!

  SvarSlett
 2. Har SÅ lyst til å reise til New York igjen. Kos deg maks og ha et morsomt løp! Gleder meg sånn til å lese om det siden. Goooood tuuuur!

  SvarSlett
 3. oooh, så spennende! Gleder meg til å høre NY-referat. Blir ikke overrasket over evt ny pers, og eneste som kan hindre det er vel jetlag og/eller folkemengde.

  Synes ikke du også Kongsveien-helvetesbakken har blitt lettere og lettere? Det er ren nytelse å ta sykkelen fatt framfor å trøkke seg inn på NSB!

  SvarSlett
 4. Eksotisk - & så deilig med ferie!
  Lykke til med løpet.

  SvarSlett
 5. Kult!! Dette blir moro :-) masse lykke til!!

  SvarSlett
 6. God tur og lykke til! Jeg håper på masse bilder fra the Big Apple. Kos deg.

  SvarSlett