Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

søndag 26. juni 2011

Camp Randsfjorden

Paradis på jord og barnevakt, kan man be om mer?
Hytta til mine foreldre ved Randsfjorden ( for de uinnvidde: ikke en ordentlig fjord, men Norges 4. største innsjø) er et utmerket sted både for avslapning og trening. Jeg hadde pakket både løpesko og temposykkel, og det var nærmest utenkelig å prioritere avslapning før trening, når sola glitrer på vindstille vann, og landeveiene er så og si bilfrie.
Siden dette sykkelgreiene er litt uvant for meg, lokket jeg Njaal med. Han måtte dog nøye seg med pappas ikke-så-værst-men-likevel-10-år-gamle sykkel. Og det ble ganske komisk. Han tråkka for harde livet, mens jeg suste av gårde, alltid et par hundre meter foran, uansett innsats. Så ja, sykkelen i seg selv genererer mye fart. Og rytteren har vel en bittelite potensiale?

Turen i detaljer

I starten ventet jeg høflig(og glemte dermed å skru på og av klokka/ GPS), men N kjenner sin kvinne og lot meg sykle i mitt tempo på returen. Herlighet så moro. Og det går jo fort!(for meg). Og jeg skjønner nå iveren etter å ha en skikkelig sykkel!

Vel tilbake på hytta var søsteren min på vei ut for å løpe, og da jeg følte meg ganske oppesen, slo jeg likegodt følge. Hun har fått trent lite de siste månedene, men har sjumilsstøvler, så det er en reel fare for at jeg kan bli hengende etter. Nå ble det ikke sånn denne gangen, men jeg fikk meg en etterlengtet rolig mil, og bidro til at søster's dro på seg løpeklær også idag!

Forrige ukas blues er som blåst bort, og jeg gleder til å slå følge med Marit hjem fra jobb imorgen, med en innlagt omvei!
8 kommentarer:

 1. Jeg suger til meg all positivitet,
  &% satser på at denne posten kurerer min egen ukesblues!

  SvarSlett
 2. Høres ut som dere har fått dere en liten ferie i Norge også. Blir vel verre å ta med seg sykler når dere skal på Mummitrollferie senere i sommer, eller? En sju-seter kan romme så mangt..

  SvarSlett
 3. Så gøy at du fikk en bra opplevelse på sykkelen! Det hørtes faktisk veldig moro ut :)

  SvarSlett
 4. Godt å få motivasjon og glede tilbake. (c:

  SvarSlett
 5. Hey, en ordentlig overgangsøkt jo ;-) kult!

  SvarSlett
 6. vært i nærområdet mitt du da:) Det er flott ved Randsfjorden..og stilig bilde av deg:)

  SvarSlett
 7. Det hørtes ut som den perfekte helg, med avslapning og trening i nye omgivelser! Tenker det var litt morsomt å suse fra Njaal også :)

  SvarSlett
 8. Åh, temposykkel.... *misunnelig* DET vil jeg også ha altså... fnis. Jeg kommer til å tråkke på min terrengsykkel på oslo tri.

  SvarSlett