Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

torsdag 28. april 2011

Et råskinn på skravlerenn

Det er vår, sola skinner og fuglene kvitrer. Jeg har tatt mitt første bad, barna går uten strømpebukser (ja, dette føles mer uansvarlig enn dukkerten i Randsfjorden...kan skjønne den logikken?), overalt snakkes det om at løpesesongen nå er i full gang, syklistene inntar veiene...
Så hva føles vel mer unaturlig, enn å ta frem langrennskiene? De som så vidt har vært luftet på en 3.5 km tur, akk så mange måneder siden. Men jo da, her skal fjols til fjells!

Folksomt på Skarverennet
Årets Skarverenn går av stabelen på lørdag, og jeg har måttet bite i det bittelitt sure eplet, og velge bort Råskinnet på Sognsvann mot hyggetur med venninner. Ikke misforstå, det blir svært hyggelig og jeg gleder meg til mye sosialt samvær med mine sprekeste venninner fra SATS. Dessuten kan jeg benytte anledningen til å vise litt muskler og skrøne om formen, slik at jentene virkelig får tenkt seg om to ganger over at de har utforderet meg i Oslos bratteste .Men nå er det jo kun å springe, lett på tå med vinden i håret, som står i hodet på meg, en uke før Sentrumsløpet.

Jeg har løpt sørgelig lite denne måneden, og det er de hardeste intervalløktene som er blitt bortprioritert til fordel for timer på SATS og langkjøringer. Men jeg hadde en skikkelig god økt på mølla på tirsdag med 200-400-600-800-1000-800-600-400-200 meters intervaller, og jeg fikk tatt meg skikkelig ut ("Anna, du er en maskin").

Og idag ble det 4x4 med SATS Running Club.


Det ble en fin økt, med litt færre deltakere enn de forrige gangene. Hvor var gutta idag? Tror alle fikk kjørt seg bra, og det samme gjelder instruktøren. Åh, så godt med  økter, der farta kan være høy og jeg må ligge og presse på hele veien. Godtvondt, men veldig tilfredstillende; systemet funker jo!

Har vært til en type utredning i forhold til høyre kne/bakside, og det ser lyst ut. Hadde en veldig øm muskel, popliteus, som gjemmer seg under de andre leggmusklene.
Ble introdusert til  ART , og må mest sannsynlig få tilpassede såler. Kanskje dette kan være den endelige løsningen på alle ondtene på min høyre kroppshalvdel (fot, kne, rygg, skulder). Det er lov å håpe.

Jepp, da må jeg visst finne frem klister og solfaktor 30 !

3 kommentarer:

  1. God tur! Håper det er litt snø igjen og ikke bare sølevann :o) Hils jentene og kos dere med skravlerenn og noko attåt!

    SvarSlett
  2. Synd du ikke skal være med på Råskinnet. Men god tur!

    SvarSlett
  3. Lykke til! Det blir sikkert en fin tur i sola!

    SvarSlett