Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

mandag 4. april 2011

Angrepet av sommerfugler

Nei, det er ikke et tegn på at sommeren har kommet litt vel tidlig i år. Det er bare mitt autonome nervesystem som plutselig fikk fart på seg.


Du vet hvordan det er. Først følelsen der du er skråsikker og optimistisk og tenker at "klart det, dette skal jeg jo, ikke no' problem". Et par tastetrykk senere kjenner du det. Litt hjertebank, skjelvende knær og så den derre romsteringen i magen. "Nei, jeg er gal! Hvorfor i all verden skal jeg gidde dette?"

Litt kjedelig forklart er det kroppens signalstoffer som gjør sine oppgaver.Her er en fin forklaring på hva som skjer.

For min del var det påmelding til søndagens Fredrikstadløp som utløste det hele. 21 km med startnummer på brystet, er jeg klar for det? Shit, det gikk jo så utrolig dårlig sist. Flashbacks av meg selv, stabbende langs Frognerstranda, på randen av total breakdown. Tårene og skuffelsen av å ikke mestre (etter min egne forskrudde standard, vel og merke).

På den annen side har jeg jo nå et helt annet utgangspunkt enn i 2009. Jeg har trent på en mer målrettet og riktig måte. Jeg ammer ikke og har ikke (så mange)våkennetter. Jeg har ingen (urealistiske) ambisjoner. Målet er egentlig ikke så hårete, heller tvert imot. Og uansett kan jeg  bare ta det som en langtur, så får dagsformen avgjøre om det blir en hurtig eller langsom sådan. Det er jo ikke på liv og død, dette. Sola skal skinne. Familien skal heie. Og jeg skal være høy på endorfiner !7 kommentarer:

 1. Lykke til Anna, det blir gøy!

  SvarSlett
 2. Gled deg til dette, ikke gru deg! Det kommer til å bli en fin dag med god stemning. Du er i kjempegod form, så det går helt sikkert bra - og uansett må vi ikke glemme at det er sesongens første løp! Skulle ønske jeg kunne løpe halvmaraton sammen med deg, men jeg skal i hvert fall heie når du passerer start/målområdet - lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Åh, gleder meg på dine vegne, og skulle så gjerne løpt selv! Lykke til og nyt langturen i forhåpentligvis fint vårvær!

  SvarSlett
 4. Du ER klar! Lykke til, det kommer til å gå så det griner! :-)

  SvarSlett
 5. Kjenner igjen følelsen av sommerfugler. Man tenker seg at jeg er cool og dette er piece of cake og så kommer de forbaskede sommerfuglene og sår tvil om egen kulhet. Men like greit at de kommer nå som på startstreken.. Lykke til, heier på deg :o)

  SvarSlett
 6. Det går helt sikkert supert! Lykke til!

  SvarSlett
 7. Du er jo i superform.
  Flyr opp bakker struttende av selvtillit.
  Ingen tvil, og lykke til!

  SvarSlett