Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

tirsdag 28. desember 2010

Tid til det meste

I dag var jula nådeløst over. Ungene måtte vekkes og ble jaget på dør før de hadde fått i seg frokost en gang. Heldigvis var stemningen i barnehagene svært rolig og avslappet. For min del må jeg innrømme at dagen på jobb ikke var den mest produktive i 2010.

Og godt er det for idag skulle jeg bruke energien til så mye annet!

Planen var klar, Njaal og jeg hadde en date på Vaterland bro fem minutter etter et Oslo kommune "stenger" i romjula. Vi var klare for den morderiske Kongsveien, med ditto fortau; snøbrøyterne i kommunen var visst ikke på jobb i dag i det hele tatt.

På vei oppover, der jeg skuet over Oslo og mest på min kjæres rygg;måtte jeg erkjenne at min 12 år eldre mann løper r..a av meg! Han satte i ett voldsomt tempo oppover, og så ikke ut til å bry deg det grann om å løpe i  5 cm tykk potetmel. På toppen tenkte jeg at jeg skulle ta han igjen, men han lå alltid ett par skritt forann. Eller rettere sagt, jeg tok han i oppløpet. Tanken på bilen som sto og ventet på Hauketo stasjon ga meg nye krefter, og jeg sprintet i "mål".Her kan du se dagens løp, med høydekurve og det hele. I love my Garmin!

Klokka var tre og ungene skulle hentes i to barnehager. Svett kropp+ - 12 grader = rim på innsiden av bilruta, uansett om du setter på varmeanlegget på full guffe. Jeg hadde heldigvis ektra skift liggende, men var likevel stivfrossen når jeg endelig kunne kaste meg i dusjen.

Hive innpå rester av hjemmelaget pizza og av sted til akebakken.
Erle var meget motvillig til å posere. AKE!

Hui så det går i en time eller så, før vi sluntret hjemover til dagens høydepunkt for en 5-åring: knuse (og da mener jeg totalødelegge!) pepperkakehus. Deretter var det dusjedags for de små, før jeg leste to Ludde-bøker (for sånn ca femhundreåttiendegang) og ett kapittel i Doktor Proktors prompepulver, mens Njaal pakket til den forestående Stavanger- turen. Inn og ut av oppvaskemaskinen, vaske og henge opp nok ett lass med treningstøy, lete etter pepperkakesmuler på de merkeligste steder ... og nå sitter jeg her. Med et glass rødvin og min nest beste hobby etter trening, å skrive om det (og mye annet vissvass). Og jammen rekker jeg Grace Anatomy også!

Så man har tid til jobb, trening, kjæreste, middag, lek, natta-rutiner, husarbeid og tv'n. Men det gjelder å henge i!
2 kommentarer:

  1. Gøyalt bilde!
    Puh, blir andpusten av å lese, men må også nikke gjenkjennende. Det er nettopp slike heseblesende dager som også føles så fantastiske (i hvert fall etterpå)!

    SvarSlett
  2. haha, godt å lese at andre har like hektiske liv, eller innholdsrike liv som jeg liker å kalle det, det er jo en berikelse og helt klart å foretrekke "hektisk" enn det motsatte......så vi klager jo selvsagt ikke ;-) Og jeg ler godt av denne "eldre mannen" som løper fletta av deg; jeg henger også på slep etter min 10år eldre mann: ikke bare løper han raskere enn meg, han SER uforskammet ung og sprek ut også hahahahaha blodig URETTFERDIG!! ;-)))))

    SvarSlett