Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

onsdag 8. desember 2010

ikkesaaperfekt: Triathlon

ikkesaaperfekt: Triathlon: "13.08.2011 står jeg på startstreken på Oslo Triathlon, kort distanse. 750 meter svømming 20 km sykling 5 km løp. Dette krever forbered..."

8 kommentarer:

 1. Dritbra!! Det gjør jeg også. Ikke for å umotivere deg, men det er 23 km sykling, ikke 20 ;-) Se på de tre siste som en bonus! hihihi

  SvarSlett
 2. Forresten, ser vi har flere av de samme målene for neste år. Råskinnet er bare såååå moro. Det kommer du deg igjennom, kald og gjørmete. Praktisk at man får vaskepulver med mål. Det må være årets happening egentlig, selv om triatlon og vanlige løp er moro, så er dette annerledes og noe du definitivt vil huske lenge. Var du med i fjor?

  SvarSlett
 3. Camilla: Nei, fikk litt kort varsel ifjor. Men i år er jeg klar og tror det blir veldig artig med noe litt annerledes innimellom div. gateløp.
  3 km hit eller dit på sykling, det skal jeg klare. Hva slags sykkel har du?

  SvarSlett
 4. Jeg har en terrengsykkel, og den skal jeg ikke sykle på neste år tror jeg. Må få meg racer. Helt håpløst å sykle på det tunge droget... Har funnet en fin sykkel på birkshop.no. Vi får se, kanskje det blir en sånn. Kanskje. Egentlig skal jeg bruke alle pengene mine på NY tur neste høst.

  SvarSlett
 5. Forberedelser; hva er det?? hehehe ;-)

  Jeg hadde aldri vurdert triathlon, jeg ante lite om hvordan det foregikk, men dagen før fikk jeg altså nyss i at det fantes et ledig startnummer.....HELT TILFELDIG! Og galskapen tikket inn.... "Jeg kan jo bli med!!???" sa jeg noe spørrende og overrasket over mitt eget utsagn. Og med en (på det tidspunktet) nyervervet kjæreste med mye erfaring på området som tilhører så fikk jeg MYE puff i rumpa etter det utsagnet og så var det altså gjort! Så rimelig lite gjennomtenkt og uforberedt kan man være og alikevel altså stille til start.....! :-)

  Budskapet mitt er derfor følgende: hvis du har mulighet til å forberede deg så gjør du det, hvis du ikke har det: ikke la deg skremme fra å stille! Man kan lett la seg skremme av alle disse supre atletene men det er det ingen grunn til. STILIG at du og Camilla blir med, kjempekult:-)

  SvarSlett
 6. Camilla: du får legge ut en link til sykkelen på bloggen din.
  Silja: innen 13.8 er jeg en av de supre atletene...? har ihvertfall meldt meg på og kommet med på et svømmekurs fra januar, så her skal det crawles!

  SvarSlett
 7. Åh, hvor har du funnet crawlekurs? jeg finner ikke det.

  SvarSlett
 8. Søk på svømekurs, de fleste som har for barn har også teknikk for voksne. Men det er stor etterspørsel har jeg skjønt.

  SvarSlett