Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

tirsdag 12. oktober 2010

Datanerd! (Enda en grunn til å løpe mer)

Jeg skulle jo bare inn og slette noen kladder. Ett kryss her og ett kryss der, litt dårlig tid i lunsjen, som jeg forøvrig nå bare kan glemme!Og for all del, ikke les den lille boksen som dukker opp før du sletter, den som spør om du er HELT sikker på at du vil slette. Jada, jada. Og vips! Så er alle de tidligere blogginnleggene borte. Et sted i den fiktive verden, på cyberspace kirkegården. Bortevekk. Ikke sikkerhetskopiert, lagret. Bare sporløst forsvunnet i det store intet.

Blæh, man blir sur av mindre. Ikke at det er så farlig, men det lå jo litt arbeid i det hele. Sulten er jeg også.

Vel, vel. Får trøste meg med at i ettermiddag blir det en tur i skogen, nye opplevelser og nye ting å blogge om.
Sånn ser det ut i boden til en som cand.løpe, ikke cand.EDB
Ut på tur, ikke sur. Og så må jeg vel strengt tatt redigere CVen. Kan ikke akkurat skryte på meg gode datakunnskaper nå føler jeg!

1 kommentar:

  1. Ånei så bittert!! Høres ut som noe jeg også lett kunne gjort. Håper du fikk avreagert godt med løpeturen :) Misunnelig på skohylla di!

    SvarSlett