Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

fredag 23. desember 2011

Ryktene om min død er sterkt overdrevne

Eller om det i selveste jula har skjedd atter et påskemirakel? For det føles som om jeg er gjennoppstått fra de døde!
Utfordringer i livet er særdeles subjektive og relative, men for meg har det vært en stor utfordring å ikke kunne løpe og trene som normalt. Der jeg vanligvis har løpt rundt 4 mil og hatt x- antall saltimer på SATS i uka, har den siste månedens aktiviteter begrenset seg til gåing til og fra toget og noen tafatte økter på ellipsemaskinen. Dog var ukas Cyclingpulse et lite lysglimt i mørket. Men det blir som å spise tørka frukt når kroppen skriker etter sjokolade!

Ready or not, here I come! Idag var det ingen vei tilbake. Jeg skulle løpe. Eller jogge. Til nød gå raskt. Uansett føre og vær. Selvfølgelig kom et temperaturskifte i natt med påfølgende tåke og slapseføre. Nordic Grip broddene jeg lenge har planlagt å kjøpe, var heller ikke å oppdrive. Pytt, pytt!

I underkant av 6 km i et tempo som definitivt ikke er fast forward har jeg uansett nå restartet veien mot 30.9.2012 og Berlin Maraton.
Og sorry barnefødsler, giftemål, beståtte eksamener og dets like. Ingenting kan måle seg med denne følelsen av lykke:6 kommentarer:

 1. Herlig lesning! Likte godt kommentaren om tørket frukt vs sjokolade, hehe. Veldig beskrivende. Som jeg skrev i kommentar på min blogg er jeg sikker på at du kommer knallhardt tilbake, lykkes i Berlin - OG får navnet ditt i Kondis' resultatliste. :cD Goood jul!

  SvarSlett
 2. Det var da enda godt å høre! Velkommen tilbake, vi ses sikkert i løypa.

  God Jul!

  SvarSlett
 3. Balansen er gjenopprettet.
  God jul i stova.

  SvarSlett
 4. ha-ha, ikke fast forward sier du? Nah, vel vel, farten er nok like rundt hjørnet skal du se!! Ingenting er som følelsen av å være i gang igjen etter tørke! Tumbs up og happy jul ;-)

  SvarSlett
 5. Godt å høre at du er tilbake!
  Det blir artig å følge deg fram mot Berlin!

  SvarSlett