Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

lørdag 2. mars 2013

Februar, stats.

At noe som liksom er kort kan vare så ulidelig lenge? 1. mars kunne jeg puste ut og konstatere at jeg 'overlevde' denne vinteren også.

Februar ble en fin og variert treningsmåned. Pinlig nøyaktig har jeg bokført 31 timer og 41 anvendte minutter på trening. 5600 meter svømming, 50 km på langrennski, minst to styrkeøkter hver uke og 5 yoga-timer gir rom til knappe 11 løpemil. En ukestotal rett over 3 mil er godkjent, særlig når så og si samtlige løpeturer har vært kvalitetsøkter.

FIRST-programmet legger altså opp til 3 kvalitetsøkter i uka, med fart som er satt ut fra min nyeste og 'beste' 5 km tid. Det er veldig skjematisk, men overraskende greit å følge. Inne altså. Å holde kilometertider langt under 5 min. pr. km er nær sagt umulig. Eller, ingenting er umulig, men å løpe frem og tilbake langs tungt trafikkerte veier må utgå til fordel for mølle og Bislett. Til min trøst, følger jeg Ingrid Kristiansens blogg, og hun skriver varmt om å bruke mølla. Men det blir ikke det grann morsommere av den grunn :-/ Men jeg  kjenner at jeg har mye overskudd til all type trening, og hverdagen forøvrig. For hun her krever sitt:

Sammen med 'storesøster'. På fanget mitt. På sofaen. Jadda.

3 kommentarer:

 1. Hey, så bra ;-) Dette blir bra vettu!! Kunne godt tenke meg en liten kos av den lekkerbisken på bildet der; zola ruler ;-)

  SvarSlett
 2. Koselig med ny famileiemedlem. Fint februar! Du er så flink til å trene så variert. OG ja nå for tida er mølle det eneste riktigere, ute er det vått, glatt og færlig. Så vi må holde ut noen uker til og snart kan vi ta hver eneste økt ute.

  SvarSlett
 3. awwww, der ser du, bare fordi jeg selv vaker rundt i de umotivertes dal og hverken jobbeblogger eller leser andre joggeblogger, får jeg ikke med meg noenting. Nydelige frøkner, som sikkert begge blir fantastiske løpere -)
  Tenker det er travelt! Jeg vet ihvertfall at blir det noengang noe hund nummer 2 på meg, blir det enten valp eller voksen. Ikke en understimulert høyoktan pubertetshund rett fra finn.no med bagasje! Selv om det sikker er slike hunder jeg trenger -))
  Godt jobbet i februar.

  SvarSlett