Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

tirsdag 2. april 2013

Holder pusten

Long time, no see! Livet og treninga går sin gang, men det er liksom ikke så mye å skrive om. Det føles som om jeg og alt rundt meg holder pusten og venter i spenning. På våren, på løpesesongen, på andre spennende ting som kommer til å skje !

Om noen dager løper jeg sesongen i gang i Fredrikstad. 5 km er kort, men koster. Planen er å komme inn under 22.30. Vi får se om den planen holder. Men i etterkant kan jeg ihvertfall puste ut. Da er formen blitt testet og jeg vet litt hvor landet ligger. Det  er mye lettere å jobbe ut fra et konkret utgangspunkt,  og så kunne sette meg noen realistiske mål, fremfor å synse, tro, gjette, og bomme totalt!
Jeg merker at jeg løper mindre i antall kilometer en  jeg gjorde på høsten, men skal jeg få tid til noe annet, så må det bare bli sånn. Dessuten er tåballen under høyre for fortsatt 'vond' fra tid til annen. 

Etter Fredrikstad begynner forberedelsene til Nibbeløpet, eller Geiranger halvmaraton. Det innebærer mye bakkeløping, og dessuten må langturene inn i programmet igjen. Jeg er fortsatt lykkelig uvitende om hva jeg går til, og sånn får det være helt til jeg står på toppen av ' Nibben' 16.juni.

Hvilken planer har du for vårsesongen 2013? Eller holder du pusten du også?8 kommentarer:

 1. Blir spennende til helga da! Det er bare å kline til fra start til mål så går det nok bra skal du se!

  For meg er det som kjent bare en ting som gjelder for tiden: ikke tenke, bare gjøre! Så det gjør jeg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke tenke, bare gjøre. Kline til altså. Skal prøves!

   Slett
 2. Lykke til i Fredrikstad! Gleder meg til rapport! :)

  SvarSlett
 3. Lykke til i Fredrikstad! 5 kilometer virker som tortur (nesten). Det er jo ganske kort, men ikke såååå kort heller. Det høres uansett veldig vondt ut!

  Jeg sesongdebuterer ikke før 6. juli, så våren min er stille og rolig. Kan jo ikke holde pusten så lenge.

  Forøvrig må jeg bare si en gang til at jeg er skikkelig misunnelig på deg for at du skal løpe i Geiranger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så lenge det er kontrollert vondt, så går det bra.
   Ang. Geiaranger halv, får litt kalde føtter når jeg ser på høydekurven :-/

   Slett
 4. Lykke til på 5 km. skal selv løpe i helgen; halvmaraton kl 09:00 på søndag og for tida er det veeeeeldig tidlig. Så Tvi tvi

  SvarSlett
  Svar
  1. Spennende! Fint at sesongen nå er igang. Lykke til!

   Slett