Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

lørdag 26. november 2011

Kræsj, boom, bæng!

Jeg skriver kort, for ikke å overlesse leseren med for mange sinte følelser, anger, smerte, angst, bitterhet, etterpåklokskap og tilløp til panikk.

En ting er sikkert: november + kveld +regn + skog + mørkt + løpe = dømt til å gå galt. Ankelvrikk og brista eller knekte ribben. Jadda.

Så her sitter jeg da, forvitrer, støver ned, blir fra en dag til neste, en sur, bitter,  ynkende kjærring.

Kreker meg rundt, bedøver kroppen med smertestillende og raske karbohydrater. Drømmer om lette, sterke ben på bar asfalt, svette, endorfiner og smertefri og bevegelig overkropp.


I'll be back.....
Sarah Conner i Terminator. Tøffeste dama på lerret ever!

11 kommentarer:

 1. Huff da, ikke bra. Men skal man løpe i november, desember, januar, februar i Norge er liksom ikke kulde, glatte og mørke til å unngå. Så da blir det vel snart fram med pigger og lykt. God rekonvalensens!

  SvarSlett
 2. Huff, jeg må små-le litt nå, men, det er KUN pga bildene og beskrivelsene du kom med! For jeg synes ikke det er moro at du har brukket ribba og tatt ankelen din! Skader er IKKE moro!! Jeg har på to år opplevd å ha en mann som har kreket seg rundt med brukne ribben (+ ett kraftig overtråkk) så jeg vet at det ikke er noe å le av; det er satans vondt og det tar tid! Jeg verken unner deg eller misunner deg dette Anna. Derimot gleder jeg meg til du er tilbake in action igjen for da regner jeg med at det har gått en god faen i deg og at du kommer til å ta igjen alt det tapte i dobbel dose! Og DET gleder jeg meg til å lese om :-D GOD BEDRING fra Tim og meg!!!!

  SvarSlett
 3. Måtte også le på grunn av bildene. God og snarlig bedring!!

  SvarSlett
 4. Nei, nei, nei - dette er skikkelig skrekkscenario! Det er ikke bare bare å være i løper i norge vinterstid, med eller uten snø og is.Hvor lang tid tar det å hele tror du? God bedring!!

  SvarSlett
 5. Ånei, ånei, ånei! Stakkars deg, hvordan skal tiden framover bli nå. Smør deg med det tykkeste tålmodighetslag, skynd deg langsomt og god bedring!

  SvarSlett
 6. Mareritt.
  Heldigvis er du godt skolert i alternativ trening, så hvis noen greier å holde på formen gjennom slike skrekkscenarioer, er det du!
  God Bedring!

  SvarSlett
 7. Så utrolig kjipt! Håper du blir bra riktig så fort - god bedring!

  SvarSlett
 8. Uffameg, det var sikkelig boom og bæng. Selv klarte jeg å virke foten for 1 uke siden, men jeg heldigvis sparte ribbeina. Jeg joggert allerede på lørdag men bare på tredemølle det må være rett og stabilt og jeg kjenner det godt i foten. Lykke til og god bedring

  SvarSlett
 9. Nei, så kjipt! God bedring, håper det blir fort bra igjen! Sambo bristet ribbeina i vinter/vår, og det var kjempevondt en periode, men så gikk det heldigvis relativt fort over i alle fall.

  SvarSlett
 10. Takk for gode ønsker, jeg "ler" litt jeg også, men det gjør vondt:-(
  Vel, vel, ikke noe annet å gjøre enn å knaske Paracet og slenge seg på sofaen; alternativ trening er foreløpig ikke aktuelt.
  Løp noen km for meg også da dere!

  SvarSlett
 11. Über-kjipt! Jeg føler med deg, jeg vet akkurat hvordan du har det. Overtråkk er vondt nok i seg selv, men å sitte med brukne ribbein i tillegg.. ai ai ai! God bedring!

  SvarSlett