Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

onsdag 9. februar 2011

Andre forhold, andre utfordringer

Nå kan du enten fnyse og fort gå videre til neste blogg, eller så kan du lukke øynene.

Kjenn en varm bris i håret som kjøler ned en klam kropp. Hør sirissene som spiller i gresset. Langt borte fra hører du de siste skrikene til fremmede, fargerike fugler du ikke engang aner navnet på, før de legger nebbet under vingen. Bølgene bruser, havet skyller utrettelig inn mot land.Sola er på vei ned, huden svir lett etter en dag med sol og sjø. Det lukter søtlig av orkideer. Du lener deg tilbake i stolen, lukker øynene og nyter øyeblikket. Men, hva var det? Den lille bevegelsen på gulvet? Du sparker lett med foten, men instinktivt åpner du øynene og kikker ned.
En hyggelig liten rakker
Yes, du vet du er langt hjemmefra!

Nytt sted betyr andre utfordringer. Jeg skjønner at jeg ikke har så mye å klage over, da den siste værrapporten fra Oslo var snø og kuldegrader. Her er det godt og varmt, og ikke minst fuktig. Så trening blir en svett affære!
I denne lille bungalowen er det et lite treningsrom. To møller, romaskin, noen multiapparater, noen frie vekter; mer trengs ikke. FIRST programmet skal fullføres, ferie eller ei. På grunn av ville trafikale tilstander og naturlig nok temperaturer helt utenfor komfortsonen til en stakkars finne, må all løping foregå inne.
Klar for en svett økt
Ikke at det hindrer flerfoldige liters væsketap, tross air condition er det sikkert 23 grader inne, ikke akkurat det man er vant å trene til. Apropos væske, det er rart at vann kan smake så annerledes? Skulle tro det hadde en universal smak, særlig på flaske. Her smaker den flatt og søtlig. Men det slukker jo tørsten da.

I går "måtte" jeg løpe langtur. Det ble 60 minutter på mølla, 11.6 km i rolig tempo. Planen var å ta de siste 3.5 km på stranda, men før vi kom så langt, var den slukt av veldig høyt tidevann. Etter 2 km sa det stopp, og da var det bare å stupe i bølgene.
Vakkert
Svømming har jeg virkelig gode muligheter til. Crawl går så som så, men nå vet alle pensjonistene (altså alle de andre gjestene) at jeg skal delta i triathlon. Spesielt mennene har mange gode tips og triks å komme med. Så jeg plasker og herjer på lik linje med barna, og svømmer bryst når jeg blir lei. I forgårs ble det 20 runder rundt bassenget, det skulle vel bli rundt 800 meter. Så jeg drukner ikke på Sognsvann.

Livet er herlig og kulde, snø og SATS er milevis unna. I hvertfall en uke til.

6 kommentarer:

 1. Høres utrolig deilig ut Anna!! Tross alle små rakkarer...og klamt klima:-) Fullt kjør her - blir fint å få deg tilbake etterhvert!! tenk på oss litt i morgen da...N:-)

  SvarSlett
 2. Herlig Anna. Det er akkurat et slikt lite avbrekk vi trenger på vinteren:-) Kos dere!

  SvarSlett
 3. Ah, deilig å drømme seg litt vekk! Nyt resten av ferien :) Så bra dere har treningsrom der (var kanskje et kriterie for valg av feriested...?)!

  SvarSlett
 4. Kos dere videre! Ser herlig ut :-)

  SvarSlett
 5. OHH Paradis,
  - må logge av nå
  før misunnelsen tar overhånd :-)

  SvarSlett
 6. oh himmel!!!! perfekte forhold for triathlontrening; LITT grisemisunnelig jeg nå altså!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kos deg masse :-)

  SvarSlett