Om meg

Bildet mitt
Wannabe triatlet og mosjonistløper som ikke har, men tar seg tid, til trening. Og det er for det meste det denne bloggen handler om. Treninga jeg får til i hverdagen. Trening, på godt og vondt, og veien mot små og store mål- nå IRONMAN HAUGESUND 70.3 og FRANKFURT MARATON i 2014... og litt hist og her underveis!

fredag 25. februar 2011

Akkuratpasseperfekt

Jeg hadde skrevet en lang tirade med tittelen ikkeakkuratsaaperfektnei. Om hvor dritt løping er for tida (eller ihverfall den siste uka. Eller de to siste øktene. Eller egentlig bare den siste med intervaller på mølla. Som jeg i og for seg gjennomførte. Ikke helt etter planen, men likevel). Om hvordan ryggen kronglet seg til igår (ikke etter beintunge markløft eller maks knebøy. Ikke engang i kampens hete på Nike training for runners. Men på SATS Flow. Så utrolig unødvendig og ergelig!) og at nå er alt SVART.


Så skjedde to ting.
1.)Jeg fikk en telefon jeg hadde avskrevet.
2.)Jeg leste en artikkel av en psykolog i A-magasinet; ...Målet er bare et middel på veien...

Og vips, I'm back in business!

 Jeg er god, jeg er bra, jeg er best!

(Et mantra jeg lærte på selvtillitskurs på videregående, som jeg bruker den dag i dag når jeg skal møte utfordringer, store som små. Må ropes, stående på en stol for maksimal effekt!)

Og mens jeg skriver strømmer New Radicals  "You've got the music in you" plutselig  ut fra eteren! Det er fredag! Jeg skal løpe (fly) etter jobb. Så treffe venninne.
Akkuratpasseperfekt helg!

4 kommentarer:

  1. Good girl :-) "veien er målet" bruker jeg og det blir litt likt det sitatet som du skrev "...Målet er bare et middel på veien...". Så jeg er selvsagt helt enig i det sitatet også :-) Lykke til med "kranglete rygg"; håper den slutter å bråke fort!!

    SvarSlett
  2. Tunge dager er pyton, men med mye positive tanker kan man allikevel snu det. Så godt å lese et innlegg som går fra bunn til topps! Men ryggen høres ikke bra ut :-( God bedring og god helg!

    SvarSlett
  3. Bra at du kom deg ovenpå igjen. Ingen måte å gå inn i helgen på. Håper ryggen blir bra raskt og at løpingen blir så deilig som den kan og skal være igjen. (c: Goood helg!

    SvarSlett